Konu: format attıktan sonra kurulacak programlar C.tesi Ekim 25, 2008 1:38 am
''Format attım Hangi programı kurucakıtm.Hangi program gereksiz.”
diyorsanız Sizi Böyle alalım.
Her dosyanın içinde Crack ya da Serial Bulunmaktadır.
bilgisayarınıza Sorunsuz olarak Video, Film, Müzik Dinlemekİstiyorsanız Muhakkak K-Lite Codec Pack Kurmanız gerekmektedir.Bu Codec Pack ile Açılmayacak video yoktur.Garantisini veriyorum.
Not : Bu codec pack’i kurduktan sonra LÜTFEN başka bir video oynatıcı kullanmayın(bsplayer.vlc player..). Kendi içinden video oynatıcısı çıkıyor.üstelik bir çok video formatınıda destekliyor.
.Adım
Güvenlik ;
Size önereceğim Panda Anti-virus 2008.Panda’dan sonra’da Nod32 2.7 öneririm.Kaspersky Kesinlikle Önermiyorum kaspersky’i önermiyorum çünkü ; devamlı alınan black key’ler, ve bi kısım saçma sapan sitelere konulan siteye giriş izin vermeme bile ( ayarlardan değiştirsenizbile.) aynı oluyor.
Tüm programları başarılı bi Şekilde Kurduysanız lütfen windows’unuzu update ediniz.Tüm update’ler bittikten sonra Lütfen Sistem geri yükleme noktası oluşturunuz ki ; İlerde bilgisayarınıza birşey oldugu zaman bu tarihe geri dönebilesiniz.
Windows’um sahta diyorsanız Buyrun Orjinal yapma programı içinde Resimli bi şekilde Anlatılıyor;